AUTORË TË PANJOHUR

1890-1985

Rubrika përfshin printe dhe negativë nga fundi i shekullit XIX deri në periudhën komuniste, për autorësinë e të cilave mungojnë të dhënat. Imazhet më të hershme në pllaka xhami u takojnë viteve 1900, ndoshta ca më herët, dhe paraqesin banorë, familje dhe ngjarje të ndryshme nga juglindja e vendit, kryesisht nga Korça dhe fshatrat përreth.<br><br>Shkrepjet mund t’u përkasin fotografëve korçarë të f lexo më shumë...